Ryhmävierailut

Toivotamme vieraat tervetulleeksi rapsuttelemaan eläimiämme, tutustumaan maatilan ja maaseudun elämään, vuodenaikojen vaihteluun ja vaikkapa lähiympäristöön metsineen, soineen, puroineen ja lähteineen.

Otamme vastaan ryhmiä päiväkotilaisista aikuisryhmiin ja perheisiin tutustumaan maatilan elämään. Ryhmät pääsevät osallistumaan eläinten hoitoon ja tutustumaan vanhoihin työvälineisiin sekä mahdollisuuksien mukaan tekemään vuodenajan mukaisia perinteisiä maatilan töitä. Sään salliessa mahdollisuus myös reki- tai kärryajeluun.

Teemme myös yhteistyötä nuorisokeskus Marttisen kanssa, jonka Ympäristökoulu Kuukkelin alta löydät seuraavat muillekin kuin Marttisen ryhmille tarjoamamme palvelut. 

Kantolan torppa  
Tutustutaan maatiaistilan elämään. Talo elää tavallaan ja vieraat tulevat ajallaan. Nostetaanko tänään vettä kaivosta? Luodaanko lunta hevosella? Haetaanko puita reellä? Lypsetäänkö lehmää? Se selviää paikan päällä, sillä töitä tehdään vuodenajan mukaan.

Ruisleipää ja kotijuustoa

Aidossa ympäristössä Kantolan torpalla, ruisleipä paistuu kiviuunissa ja kotijuusto valmistuu avotulella. Nam, nam...


Meillä on vankka kokemus retkien vetämisestä koululuokille, ja vierailujen sisältöä ja kestoa voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden mukaan. Kysy omalle ryhmällesi sopivaa kokonaisuutta, ja hinta neuvotellaan tilanteen mukaan.


PERHEET
Myös perheet ovat tervetulleita vierailemaan tilalla. Mikäli haaveilet pidempään maaseudun rauhasta ja eläimistä nauttimista, voit kysyä mahdollisuutta pidempään, muutaman päivän kesävierailuun vaikkapa lammaspaimenena!